Följ Huddinge kommun

Fullspäckad parksommar i Huddinge – start 7 juni

Pressmeddelande   •   Maj 22, 2017 09:50 CEST

Musikkollektivet Sallyswag uppträder på parksommar i Huddinge. Fotograf: Jenniann Johanneson

Huddinge kommun presenterar stolt årets parksommarprogram med barnföreställningar, liveband, stand-up, dans och magi. Allt är gratis och spelplatser är Sjödalsparken i Huddinge centrum, Stortorpsparken i Trångsund, Solhagaparken i Masmo och Flemingsbergsparken.

– Kultur i dess olika former ska vara lättillgängligt för kommunens invånare. Med årets program vill vi erbjuda något för alla åldrar, säger Vibeke Bildt, ordförande i kultur- och fritidsnämnden, Huddinge kommun.

Lyssna på och upplev den musikaliska käftsmällen Sallyswag, ta med barnen på Teater Slavas sagoföreställning Kalavalaskåpet eller skratta till Zinat Pirzadehs vassa tunga. Tappa hakan till magikern Carl Tillenius, lev med när Povels natur-barn knäpper upp Rameltexter och melodier och sjung med när Patrik Isaksson drar hits i Stortorpsparken.

– Inte minst vill vi tipsa om Voice of Rockville, vår egen kör bestående av ett tjugotal ungdomar samt ledare från musikfritidsgården Rockville i Trångsund, säger Anneli Fällman, kultur- och fritidsdirektör i Huddinge kommun.

Program

Hela programmet finns på huddinge.se.

För mer information kontakta:

Katarina Borg, kultursekreterare Kultur- och fritidsförvaltningen, 08-535 317 24, katarina.borg@huddinge.se
Per Jacoby, kommunikationsansvarig Kultur- och fritidsförvaltningen, 08-535 317 29, per.jacoby@huddinge.se eller kulturfritid@huddinge.se
Ulrika Lamberth, PR-ansvarig Huddinge kommun, 08-535 301 71, ulrika.lamberth@huddinge.se

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med mer än 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Bifogade filer

PDF-dokument